Comunitat CoEspaiViu

 

Hola!

El meu nom és Eva Torrens i soc la fundadora i gestora de l’espai de cotreball coEspaiviu.

En el sector de les teràpies i l’ajuda és conegut que moltes persones inicien l’activitat al domicili per manca de mitjans i d’infraestructura. Moltes vegades aquest és el fre principal quan una persona vol emprendre una activitat de manera professional.

coEspaiViu ofereix un espai neutre on cada professional que hi ve a treballar gestiona la seva activitat de manera independent i amb total llibertat.

Facilitant l'Autolideratge

Facilitant l'Autolideratge

La visió de la meva proposta és facilitar l’emprenedoria i lideratge personal per adquirir empenta i sobirania en el desenvolupament de la professió i que cadascú pugui evolucionar cap on desitgi. Així com promoure un canvi de paradigma social.

Està comprovat que quan les persones anem soles tenim un límit i quan ens interconnectem accedim a la intel.ligència distribuïda la qual permet que sorgeixin idees noves. I al mateix temps som vistos i reconeguts com a individus.

T’agradaria ser membre d’un col·lectiu on crear sinergies reals?

Vols formar part d’una Comunitat i nodrir-te de forma col.laborativa?

Amb l’afegit que pots comptar amb companyia sabent que no estàs sol@ en aquesta aventura, que aquí tens un “camp base” d’operacions i suport entre iguals per compartir eines i enriquir el teu acompanyament a les persones.

Com ho fem?

  • Mitjançant trobades regulars en el format de tallers o xerrades.
  • Experimentant entre nosaltres
  •  Compartint habilitats personals amb els companyxs
  •  Creant conjuntament per oferir activitats externes

Si estàs en sintonia amb aquest model de relació professional i vols fer diferent del que has fet fins ara, et convido a fer un primer pas i sumar-te a la Comunitat.