Després de 3 anys de donar servei facilitant espai de treball a diferents persones de l’àmbit de l’acompanyament, a coEspaiViu hem creat un sistema.

I un sistema com a definició és un conjunt d’elements interconnectats entre si amb un propòsit comú.

En el nostre cas aquest propòsit està relacionat amb el tipus d’activitat professional i amb estar al servei. El que connecta als diferents terapeutes és compartir l’espai de treball, així com establir una xarxa de relacions entre iguals.

Per això és important fer Networking entre terapeutes i tenir l’oportunitat de pertànyer a una Comunitat on crear sinergies reals, nodrir-se amb el grup i acompanyar-se.

Una Comunitat orientada a crear un equip de treball col·laboratiu i aprenentatge conjunt amb la finalitat d’evolucionar personal i professionalment, crear i obrir maneres de fer dins la professió, donar-se suport i compartir eines per enriquir l’acompanyament a les persones.

És un plus afegit que el nostre coworking ofereix als seus coworkers. A banda dels serveis habituals d’un espai compartit on es facilita la infraestructura necessària per dur a terme la professió.

Si la proposta et sembla atractiva i vols formar-ne part, pots fer-te membre i començar ara mateix a col.laborar amb altres professionals del sector.

Una Comunitat és més que la suma dels seus membres. És un organisme viu amb entitat pròpia.

 

Publicat per coEspaiViu